Green Fern
Green Fern

Бууз

Орц:

Шанзанд:

  1. Байцаа 50г

  2. Ногоон хулуу 120г

  3. Лууван 30г

  4. Сонгино 30г

  5. Бууцай 30г

  6. Бор мөөг 30г

  7. Дүпү 30г

  8. Чанасан ногоон шош 20г

  9. Ургамлын тос 2 хоолны халбага

  10. Гүнждийн тос 1 хоолны халбага

  11. Мөөгний амтлагч ½ хоолны халбага

  12. Давс ¼ цайны халбага

  13. Нунтаг хар перец ¼ цайны халбага

Гурилан зуурмагт:

  1. Гурил 200г

  2. Зуурмагны ус 120мл

  3. Зуурмагны давс ¼ цайны халбага

Гарц:

2-3 порц

Хийх арга:

  1. Байцаа, ногоон хулуу, лууван, сонгино, бууцай, бор мөөгөө цэвэрлэж угаагаад бэлтгэнэ. Бүх ногоогоо дөрвөлжин жижиг хэрчинэ.

  2. Дүпүг хүйтэн усаар зайлж хэрчсэн ногооноосоо арай том дөрвөлжин хэрчинэ.

  3. Ногоон шошийг 8-12 цаг хүйтэн усанд дэвтээгээд 20-30 минут зөөлөн галаар чанаж болгоно. Чанасан ногоон шошийг шүүж авна.

  4. Бэлдсэн бүтээгдэхүүнүүдээ нэг саванд хийж холиод давс, мөөгний амтлагч, хар перец, гүнждийн тос, ургамлын тосоор амтална.

  5. Гуриландаа давс, хүйтэн бүлээн ус хийж зуурна.

  6. 20-30 минут амраасан гурилаа 15-20 граммаар тасалж элдэнэ.

  7. Дуртай хэлбэрээр чимхэж жигнүүрт өрж тавиад 20-30 минут жигнэж бэлэн болно.

  • Буузандаа бөөрөнхий байцааны оронд кимчиний байцаа хийвэл илүү шүүслэг зөөлөн амттай болдог.

  • Бор мөөгний оронд шар буурцгийн уураг хийж туршаад үзээрэй.

Go Vegan Go Vegan Go

Бидний хаягуудыг дагаж мэдээлэл аваарай

Go Vegan Go Vegan Go

Бидний хаягуудыг дагаж мэдээлэл аваарай